Introduktion på svenska

Fahne_sw
Eftersom denna webbsida handlar om Sverige och också det svenska språket behövs det naturligtvis innehåll på svenska. Det riktar sig framför allt till dem som inte har svenska som modersmål och gärna vill träna lite svenska men också till dem som är svenska och är intresserade av in-sweden.net och dess innehåll.

Det finns möjligheten att översätta hela den här webbsidan till svenska (i det övre högra hörnet under Translation) men det var viktigt for oss att ha några originala texter på svenska också. Allmänt så innehåller in-sweden.net texter på tyska, svenska och engelska (skrivna i dessa språk). Möjligheten att översätta hela innehållet till engelska finns också (i det övre högra hörnet under Translation) samt några andra språk. (Vi garanterar dock inte att översättningar är helt korrekta.)

Om det finns några som tycker om att skriva och gärna vill bidra till in-sweden.net så hör gärna av er eller skriv kommentarer. Vi är öppna för alla slags tips samt förbättringar eller önskemål och kan också tänka oss erbjuda lite småjobb ifall det finns intresserade.


Deine Meinung ist uns wichtig

*